20141216

Hyvä ihminen, miten sä ees voit olla negatiivinen?

Eilen kävin siellä työterveyslääkärillä, joka ei enää kirjottanu sairaslomaa. Yhyy.. En saakkaan säästettyä näitä lomapäiviä. Mutta positiivista oli se, että hän sanoi kyllä huomaavansa, etten ole masentunut eikä muutenkaan "vika" ole minussa vaan työoloissa. Mukava kuulla, vaikka väsy ei sillä väistynytkään.



Kuitenkin.. Kävin tänään siellä uudella terapeutilla. Ja se oli ihana!! Aivan superjuttu, että pääsen hänen luo hoidattaan itseäni! Puhelimessa olin varma, etten sinne mene, kun kuulosti jotenkin niin kyllästyneeltä, mutta kun kävin paikan päällä juttelemassa, tunsin heti oloni kotoisaksi ja pystyin naureskelemaan omia hölmöjä juttujani ja kertomaan laatuvitsejä. Ja hän kohteliaasti nauroi mukana. That's my man! Hän sanoi olevansa sellainen touhutäti, että antaa välillä kotitehtäviä ja heti sain mukaani ohjeen lukea kirjan, Joustava mieli. Huomenna (tai tässä joskus..) täytyis käydä kirjastossa mutka, tai kysyä terapeuttianopilta löytysikö kirjahyllystä. Ja huomautti vielä, ettei ole mikään kiire lukea vielä ensi kerraksi vaan aloittaisin sen tässä piakkoin ja lukisin, kun joutaisin. Ihana touhutäti! Varattiin seuraava aika heti tammikuun alkuun.



Joululahjat alkaa olla valmiina. Tänään hain joulukuusen ja sain koristeltua sen mieleiseksi! Luulin, ettei sitä alkuperäistä mielikuvaa ihan tunnistaisi toteutuksesta, mutta olen kuitenkin ylpeä luomuksestani. Huomenna ajattelin käydä ostamassa vielä viimeiset joululahjat ja tarvikkeet itsetehtäviin. Aamulla pennuilla on myös leikkaus- ja sirutusaika. Inhottavaa, kun eläimiä pitää nukuttaa, parku pääsee aina :(

Eilen sain siivottua tämän loossin kunnolla ja täällä on nyt tosi kotoisaa olla! (Ai niin ja apua, makkarissa vieläkin ikkuna auki!! Palellun, kun menen nukkumaan!) Tänään oli ihanien uusien ystävien kanssa pikkujoulut, enkä osaa sanoin kuvailla, kuinka kiitollinen olen noista viidestä uudesta ystävästäni, jotka kerralla humpsahtivat elämääni! Ja ulkona sataa oikein sakeasti lunta!



Täytyy sanoa, että olo on tällä hetkellä väsynyt, mutta onnellinen! Kumpa jaksaisin vielä lähitulevaisuudessa ajatella näin positiivisesti, kuten normaalisti ajattelen;

"En aina laulain työtä tee, kun ei se niin vaan mee. 
Mut on seki parempi ku neppailee himassa päivästä toiseen, pitää pystyy pienistäkin asioista iloitseen. 
Ku ei tää elämä oo oikeesti niin perseestä, mitä vois luulla monen räppärin versestä. 
Hyvät jutut lähtee syvältä itsestä, eikä noitten äpärien äpäröinneistä. 
Hyvä ihminen, miten sä ees voit olla negatiivinen? 
Tolla meiningillä pilaat muitten fiiliksen, jos sulla on ongelma niin yhdessä hoidamme sen!"
Rosvosektori - Onnelliseksi

Ei kommentteja: