20141224

Joulu ♥

Tänään on väsymys poissa! Ei tunnu missään huolet eikä murheet. Mitä ne on? Onko ne jotain syötävää?

Töihin palasin maanantaina ja sunnuntaina jo pelkästään työn ajatteleminen uuvutti mut. Vaikka yritin olla ajattelematta koko asiaa niin keho tuntui raskaalta ja joka askel siltä kuin olisi ollut kasa kiviä kengässä. Todella epämiellyttävää. Maanantain jälkeen olen taas kulkeut ihan zombiena. Työpäivän vääntänyt väkisin alusta loppuun ja kotiinpäästessä ollut ihan loppu. Nyt olen varma päätöksestäni vaihtaa työpaikkaa. Jaksaisi vain jossain välissä tehdä hakemuksia. Ja olisi edes paikkoja minne hakea. Mutta tuonne en ainakaan jää! Työ ei ole minulle tällä hetkellä kuin paikka, josta saan rahaa. En kuitenkaan halua elää elämääni niin, että olen lopen uupunut työstä, jota en täydestä sydämestäni tee. Haluan herätä aamulla iloisena siitä, että SAAN lähteä töihin. Töihin, josta nautin, ja joka on muutakin kuin rahanlähde. Toivottavasti sellainen löytyisi pian!

Tänään aion kuitenkin nauttia olostani perheen ja rakkaimpien kesken! Rakastan joulua! Olemme muutenkin läheisteni kanssa todella perhekeskeisiä, mutta jouluna se erityisesti korostuu. Olemme yhdessä aamusta iltaan ja mummoni olikin sanonut tätini appiukolle, että saa lähteä luotamme kotiin vasta kymmeneltä illalla! Eihän meidän mummo edes valvo niin myöhään! Lahjojakin on mukava avata, mutta se ei ole meille pääasia. Toki kaikki laittavat lahjoja ja itsekin tykkään niitä muille laitella, mutta itse en odota suuria. Riittäää (melkein) että saan olla meidän omassa porukassa



Mieheltäni sain lahjaksi läppärin!! Uuujee! Entinen olikin sellainen raato. Kaverin entinen, joka ei olisi enää kauaa kestänyt. Tässä nyt vain on tietysti näppäimistö vähän erilainen kuin ennen niin kamalasti tulee kirjoitusvirheitä, joita joutuu korjailemaan. Ja ystävältäni ostin itselleni lahjaksi Playstation3 (koska halvalla sain, hei!) ja nyt mulla on ihan järkkyhuono omatunto, kun oon tämmönen elektroniikka-Erja, jolla on kaikkea, mitä pieni lapsi vain saattaa toivoa! Toivottavasti loput lahjat on jotain biojätepusseja ja ekotekoja! 

Nyt täytyy lähteä laittautumaan, että ehdin puuropöytään! Jouluja!

PS. Mikä tuo uus feikki-Joulupukki ja Joulupukin koira on?? Hyi..

Ei kommentteja: